Regisztráld vállalkozásod adatbázisunkba !

Havonta több ezer látogató keres nálunk rendezvényhelyszínt, kelléket és szolgáltatásokat esküvőhöz, üzleti eseményekhez, vagy privát rendezvényekhez. Töltsd fel vállalkozásod adatbázisunkba és érj el minél több érdeklődőt!

Hogyan működik ?

Elérhető előfizetési csomagjaink az ingyenes időszak után

Az ingyenes időszak lejárata után a következő csomagokból tudsz választani, ha továbbra is jelen szeretnél lenni szolgáltatásoddal az oldalon:

Havi: 13900 Ft / hó

Féléves előfizetés: 11900 Ft / hó

Éves előfizetés: 9900 Ft / hó

Miért jó ha szolgáltatásoddal jelen vagy adatbázisunkban ?

Célcsoport: A Rendezvényportált havonta több ezer látogató keresi  fel, akik kifejezetten rendezvények és esküvők szervezése iránt érdeklődnek. Ez azt jelenti, hogy hirdetésed pontosan azokhoz az emberekhez jut el, akik érdeklődést mutatnak ajánlataid iránt.

☑ Költséghatékonyság: Az oldalon elhelyezett hirdetéseid széles körben érik el a célcsoportodat, és magasabb konverziós arányokat érsz el, mintha a Google és a Meta rendszerében havonta több százezer forintért próbálnál új érdeklődőt találni. A Rendezvényportál éves díjáért releváns látogatókat kapsz.

Közvetlen kapcsolat, jutalék nélkül: A hirdetésekre kattintó látogatók közvetlenül felvehetik a kapcsolatot a hirdetővel, így az üzleti folyamatok gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatóak. Az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel, nincsenek rejtett költségek.

Látogatószám: Folyamatos hirdetésekkel és marketingtevékenységgel gondoskodunk arról, hogy a Rendezvényportál minél több látogatót vonzzon. 

☑ Médiaajánlatok: Különböző médiaajánlatok állnak rendelkezésedre, amelyekkel tovább növelheted hirdetésed népszerűségét.

Dinamikus fejlődés: A Rendezvényportál csapata rendezvényszervezőkből és marketing szakemberekből áll. Hiszünk abban, hogy a rendezvenyportal.hu hamarosan Magyarország leglátogatottabb rendezvényplatformjává válik.

☑ Hirdetési támogatás: Amennyiben kérdésed van hirdetéseddel kapcsolatban, vagy technikai segítséget kérnél, csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésedre a +36 20 508 2903-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat(kukac)rendezvenyportal.hu email címen.

 

Növekedjünk együtt !

Színesítsd a Rendezvényportál hirdetői közösségét, és érj el minél több megkeresést.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy minőségi hirdetőkkel növeljük oldalunk színvonalát, közösségi média jelenlétünkkel, és folyamatos Google, Facebook és Instagram hirdetéseinkkel gondoskodunk arról, hogy egyre többen használják a Rendezvényportál keresőjét rendezvényeik megszervezéséhez.

Maradt még kérdésed ?

Csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésedre a +36 20 508 2903-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat(kukac)rendezvenyportal.hu email címen.