Szolgáltatók

Rétesvonat Rendezvényekre

2017-04-27-08.45.06-1024×768-1

Bemutatkozás:

A Rétesvonatról

A kárpát-medencei különleges gasztronómiai hagyományokat tisztelve és megőrizve született meg két igazi vendéglátós szakember és egy ügyes kezű mesterember közreműködésével a RÉTESVONAT, amely egyedülálló módon ötvözi a rendezvényeken és fesztiválokon a látványosságot és a megfizethető édes vagy sós finomságot az egész családnak.
Gyerekek és a percek alatt gyerekké váló felnőttek önfeledten nézik ezt a közel 10 méter hosszú pályán mozgó vonatot, amely amerre elhalad, frissen sült rétest hagy maga után.

Termékeink

Kézműves rétesek: Kézzel készült, egyenként házi tésztába csomagolt réteseinket frissen készítjük a rendezvények előtt. A Rétesvonatban vagy a PiriBuszban a helyszínen sütjük készre a vendégeknek. Legkedveltebb ízeink a túrós, meggyes, mákos, almás és a hagyományos sós-borsos ízesítésű káposztás rétes.

Bakter Batyu: Csak a Rétesvonatnál kapható sós street-food egytálétel. Kelttészta (kenyér szerű) kosárkába töltünk különféle sós szaftos töltelékeket. A frissen megtöltött batyut reszelt sajttal a tetején, a Rétesvonatban, vagy a Piribuszban sütjük készre a vendégeknek. Legkedveltebb töltelékeink a Csilis-babos, a Pestós-csirkés, Szalonnás-póréhagymás.

Grill kolbász: Házi, vékony bélbe töltött grill kolbászaink szakavatott hentes mesterek kézműves remekei. A kolbászok,  a PiriBuszban, vagy rostlapon sülnek, és friss kenyérrel, mustárral, BBQ szósszal kínáljuk a vendégeknek a rendezvényen. Legkedveltebb ízeink magyaros, merguez (marhahúsos), bajor, fokhagymás.

 

Elhelyezkedés a térképen

Hungary

Bemutatkozó videó