Szolgáltatók

Repertoár Műsor Iroda

gyerekmusor
legvar-berles-1024×768-1
tuzzsonglor-musor-1024×768-1
tuzzsonglor-rendeles-1024×768-1
lufibohoc-1024×768-1
bohocmusor-1024×768-1

Bemutatkozás:

Repertoár Műsor Iroda

– Tűzzsonglőr műsor
– LEDzsonglőr műsor
– Zsonglőr műsor
– Bohóc Műsor
– Bűvész műsor
– Arcfestés
– Műsorvezetés
– Ugrálóvár
– Óriás Buborék & Bubi Show
– Mikulás Műsorok
– Egyéb szolgáltatások

Gyermekcentrikus műsorok:
A gyermek és családi rendezvényeken mindig nagy kihívást jelent a kisgyerekek aktív szórakoztatása. Irodánk erre a problémára specializálódott. Aktív és interaktív gyerekműsorok és foglalkozások sokasága színesíti a repertoárt. Mindez rengeteg humorral, gyerekbarát arculattal és barátságos csapattal. Kínálatunkban már a totyogó babáknak is tudunk mit ajánlani , így szolgáltatásainkat kb. 1 éves kortól ajánljuk egészen a nagyszülői generációig. Célunk, hogy a családbarát rendezvényeken ténylegesen az egész család jól érezze magát úgy, hogy közben a rendezvény költségvetése pénztárcakímélő maradjon.

Tűzzsonglőr és látványműsorok:
Évek óta folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy a céges rendezvényekre a leghangulatosabb és leglátványosabb fő és kiegészítő látványműsorokat valamint szolgáltatásokat vihessük. Kizárólag tapasztalt és profi fellépőkkel dolgozunk, ezzel biztosítva az elégedettséget és hogy legközelebb is minket hívjanak.

Kiegészítő műsorok és szolgáltatások:
A rendezvények hangulatát nem csak a színpadi műsorok, hanem az egyéb kiegészítő szolgáltatások tudják fokozni. Ezek az interaktív foglalkozások kiválóan lekötik azokat a vendégeket, akik nem a színpadi műsorokkal vannak elfoglalva, így a rendezvény mindenki számára aktív és szórakoztató lesz.

% Kedvezmények %:
Érdemes egyszerre több műsort vagy szolgáltatást is tőlünk rendelni hiszen így
a megrendelőink nem csak a kiszállási díjakon spórolhatnak, hanem további extra kedvezményeket is tudunk adni a listaárakból.

A megjelölt árak forintban értendők, minden felmerülő anyag és járulékos költséget tartalmaznak (kivéve a kiszállási díj). A rendelésekről számlát állítunk ki,

0 %-os ÁFA körbe tartozunk.

Egyes műsorok extra hely vagy infrastrukturális igénnyel rendelkezhetnek, különösen a tűzzsonglőr műsoroknál. Ezekről kérnénk telefonon érdeklődjenek.

Elhelyezkedés a térképen

Magyarország