Szolgáltatók

RendezvenyHostess.hu

ecom-scaled-1-1024×650-1
wdasd-1024×701-1
promociok-scaled-1-1024×768-1
Azur-scaled-1-1024×768-1
  • ID No

    19382

Bemutatkozás:

“Gondolkodásunkban egyedülállóak és innovátorok vagyunk középpontban a hatékonysággal és a minőséggel, mert mi tudjuk, hogy az első benyomásból nincs kettő”

Közel 10 éve működő biztos alapokon fekvő cégként tevékenykedünk, célunk, hogy kapcsolatot teremtsünk Önök és partnereik, valamint vendégeik között a sikeres rendezvények, eredményes marketing tevékenységek, projektek megvalósítása során.

Tevékenységi körünk kiterjed a Hostessek közvetítésére elsősorban rendezvényekre, promóciókra, kiállításokra, valamint irodaházak recepciójának napi ügyvitelére.

Szolgáltatásainkról és Ügynökségünkről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhat: http://rendezvenyhostess.hu/

Rendezvények során fontos kiemelni, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalomról van szó, ezért mindenekelőtt a legfontosabb a pozitív első benyomás keltése. A szervezés és a rendezvény leforgása alatt adódhatnak váratlan szituációk, helyzetek, amelyekre fel kell készülni és azonnali reagálást kíván, Ügynökségünk tapasztalt kollégái precíz és elkötelezett munkája a garancia arra, hogy rendezvénye jó kezekben van.
Munkavállalói csapatunk többsége tanulmányát végző egyetemista, vagy már végzett diplomával rendelkező megbízható, rugalmas, önállóan dolgozni tudó, nyelvtudással rendelkező fiatalokból áll.

Tekintse meg referencia képeinket: https://www.instagram.com/rendezvenyhostess/

Ismerje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő Ügynökséget, kérjen árajánlatot, melyet az Önök profiljába illő legkedvezőbb feltételekkel dolgozunk ki! 
http://rendezvenyhostess.hu/ajanlatkeres/

Hol vállalsz szolgáltatást ?:
  • Országos kitelepülés
Beszélt nyelvek:
  • Magyar

Elhelyezkedés a térképen

Horvát utca 14-24, 1027 Budapest, Magyarország

Bemutatkozó videó