Szolgáltatók

Pesti Kisszínház

IMG_5610-1024×683-1
Sophie
Elvarazsolt-mesedoboz
DAPPER-ESSENTIALS-1

Bemutatkozás:

Pesti Kisszínház

A Pesti Kisszínház egy főként gyermekeknek szóló produkciókat utaztató magántársulat. Alapítója Lassán Evelyn, színésznő, író, dalszerző.

Célunk, hogy a színházi programjainkkal a gyermekeket ne csak szórakoztassunk, de szórakoztatva tanítsunk is. Rendhagyó tanórákat és szórakoztató programokat is kínálunk. Emellett a felnőtt közönség számára musical-operett gálákat, kabaré előadásokat viszünk színpadra.

  1. augusztusában kezdtük meg működésünket. A színház alapítása óta egyre többen ismernek meg minket országszerte. Repertoárunk folyamatosan bővül, jelenleg közel tíz különböző szórakoztató és interaktív műsorunk érhető el, beleértve a rendhagyó tanóráinkat is. Igény esetén tematikus előadások, műsorok elkészítését is vállaljuk.

 

Lassán Evelyn mint dalszerző:

Lassán Evelyn 2017.-ben mutatkozott be szerzőként, és azóta több gyermekszínházi műsor szövegét és dalait alkotta meg a Pesti Kisszínházban.

Zenés gyermekműsor, gyermekkoncert!

A koncerten kizárólag saját szerzemények, valamint gyermekdal feldolgozások szerepelnek. A szerző a dalokkal a szórakoztatás mellett zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Elsődleges cél, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak.  Szövegviláguk igényesen humoros, a koncerteket rengeteg zene, tánc, játék és mozgás fűszerezi. Az interaktív fellépéseken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, énekelnek, játszanak. A koncert nem csak a kicsiknek élmény, a szülőket is ugyanúgy bevonják a játékok.

 

Elhelyezkedés a térképen

Budapest, Magyarország

Bemutatkozó videó