Szolgáltatók

Online csapatépítések

nyomozas3
mestermu3
elokep1

Bemutatkozás:

Megalkottuk az online csapatépítések csoportját, hogy távolról is lehessen közösséget építeni!

Nyomozás Online

A rendőrség kudarcot vallott, ezért rátok, az elit nyomozócsoportra száll a feladat, hogy fényt derítsetek a rejtélyre! Az ügy aktáját a rendelkezésetekre bocsátják, az összes érintett már a kihallgatókban vár rátok, hogy elbeszélgessetek velük.Nézzétek át a nyomokat, tegyetek fel kérdéseket, és válaszoljátok meg a nagy kérdést: Ki lehet a tettes?

Élőkép Online

Alkossátok újra a híres festményeket közösen!Engedjétek szabadjára a kreativitásotokat, használjátok fel az otthonotokban fellelhető eszközöket, és alkossátok meg közösen a festményeket az otthon melegéből! Itt helye lehet a gumikacsán keresztül a házi mamuszig bárminek, ami segíthet egy kép pontos mását megalkotni!

Kvízjátékok Online

Vicces, furfangos és becsapós kérdésekkel várunk titeket különböző tematikus kvízjátékainkon!Lehet fele sem igaz, képrejtvény, tippelős vagy anagramma, mi mindenre készen állunk!Cégre, közösségre, egyedi igényekre szabott játékokkal segítjük, hogy közös élménnyel gazdagodhasson a csapat!

A Mestermű Online

Készítsetek egy közös műalkotást a kollégákkal! Dolgozzatok össze, hogy minden ecsetvonás a helyére kerüljön, és egy hatalmas, egyedi alkotás díszíthesse az irodátokat a jövőben!Mindezt azonban csak összefogással és csapatmunkával érhetitek el!

Gyorsasági és ügyességi játékok Online

Megtaláljátok a hangpárokat? Tudtok közösen irányítani egy daruskocsit? A kiosztott gombokkal és a csapat együttműködésével biztosan! De vigyázzatok! Ha lassúak vagytok, a rendszer újraosztja a gombokat!

Kapcsolódjatok ki és építsetek közösséget online!

Programjainkat keressétek a Facebook oldalunkon(@programszervezo), vagy írjatok nekünk üzenetet az info@infiniteam.hu címre!

Elhelyezkedés a térképen

Magyarország