Szolgáltatók

Nortyx Stage

DSC_6394_mod-1-1024×678-1
2017-08-08-19.17.53-1024×576-1

Bemutatkozás:

Megbízható technikai partnert keres rendezvénye lebonyolításához? Soha többet nem akar azon aggódni, hogy kifogástalan lesz-e a hangzás és a hangerő? Akkor jó helyen jár!

Cégünk 2001-óta biztosít rendezvénytechnikát a térség kulturális, és egyéb rendezvényeihez, utcabálokhoz, diszkókba, élő koncertekhez, céges vagy főiskolai rendezvényekre, és komolyabb házibulikba. Technikai személyzetünk magasan képzett, és tapasztaltan oldja meg a leglehetetlenebb helyzeteket is. Technikai berendezéseinknél elsődleges szempont a megbízható működés, és a kifogástalan hangzás.

Fő profilunk az élő koncertek, céges vacsorák, esküvők, házibulik, sportesemények, nagy létszámú bulik, bálok, és diszkók hangosítása. A helyszín lehet egyaránt szabad, vagy zárt tér, művelődési ház, vagy akár étterem.

Az Ön hangtechnikai, valamint fénytechnikai igényeit teljes egészében saját tulajdonú berendezésekből tudjuk kielégíteni, így amiben megállapodunk, az garantáltan időben megérkezik a helyszínre, a megrendelt mennyiségben, és minőségben. Színpad és fedéstechnikát megbízható partnereinken keresztül tudunk biztosítani.

Célunk, hogy az Ön rendezvénye kifogástalan legyen!

Elhelyezkedés a térképen

Lőcsei utca 61, 2030 Érd , Magyarország