Szolgáltatók

Lassán Evelyn előadó művész

Lassan-Evelyn-1

Bemutatkozás:

Lassán Evelyn énekesnő- színésznő, a Pesti Kisszínház megalapítója. Gyermek kora óta a színház az élete része,igazi színes egyéniség. Írói- színészi munkái mellett önálló műsoraival is járja az országot, illetve műsorvezetést is vállal.

A társulat létrejötte óta több gyermekeknek, felnőtteknek szóló zenés produkciót hozott létre. Sikeres gyermekdalaiból koncert készült és a nagy népszerűségnek örvendő produkcióval járta az országot. Az azóta is töretlen sikert arató koncertek egyre több helyre jutnak el ország szerte.

Zenés gyermekműsor, gyermekkoncert!

A koncerteken kizárólag saját szerzemények, valamint gyermek népdal feldolgozások szerepelnek. A szerző a dalokkal a szórakoztatás mellett zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Elsődleges cél, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak, szövegviláguk igényesen humoros, a koncerteket rengeteg zene, tánc, játék és mozgás fűszerezi.

A koncertek igény szerint változó hosszúságúak és tematikájúak, melyek kiválóak rendezvényekre, falunapokra, fesztiválokra, önkormányzati és zártkörű rendezvényekre, családi és gyermeknapokra. A produkció sokszínűségéből adódóan lehetőség van többféle műsor összeállítására. A megrendelők igényei szerint kisebb költségvetésű rendezvényekre a szóló énekes önállóan, valamint nagyszínpadokra zenekarral rendelhető.

A gyermekeknek szóló műsorok mellett a felnőttek szórakoztatása is a művésznő célja, így számos operett előadásban vesz részt vendég színésznőként. Szerepei mindannyiszor szubrett karakterek, mint például a Csárdáskirálynőben Stázi, vagy a Bál a Savoyban Dasy Parker. Emellett prózai szerepek is megtalálták, például a Liliomban Muskátné, vagy a Boeing Boeingben Judith.

Az operett műfaj gyöngyszemeiből, a legjobb retro és táncdalokból álló műsorok széles választékával áll rendelkezésre!

Zenés táncos műsorai minden rendezvény fénypontjai! A közönséggel könnyen kommunikáló énekesnő rendszeresen megnevetteti és énekre csábítja a nézőket. Partnerei egytől egyik kiváló művészek.

Lassán Evelyn önálló előadóként operett- retro- musical műsorokat, zenés táncos gálákat és gyermekkoncerteket is vállal.

Rendelhető műsorok:

  • Gyermekkoncert
  • Operett – Retro – Musical műsorok
  • Műsorvezetés

Kérje aktuális ajánlatunkat!

 

Elhelyezkedés a térképen

Budapest, Magyarország

Bemutatkozó videó