Helyszínek

Kajahu / Corvin

2-1
5-2
1-4
3-1
4-1
 • ID No

  19157
 • Helyszín típusa

  RendezvényközpontEsküvőhelyszínVendéglátó egység
 • Max. Létszám

  100
 • Rendezvényterem

  1
 • Catering biztosítása

  Kizárólag helyszíni catering vehető igénybe
 • Helyszín felszereltsége

  WifiLégkondicionálóBeépített hangosításMikrofonokProjector/vetitővászonPulpitus/dobogó/színpadFlipchartVideókonferenciaHangtechnikaFénytechnikaDJ pult
 • Parkolási lehetőség a közelben

  Corvin mélygarázs

Bemutatkozás:

Ha valami innovatívra vágysz: egy digitális világban egy digitális étterem. vedd fel velünk a fonalat rendezvényeid során.

Éttermünk a Corvin negyedben helyezkedik el. Stílusát tekintve ötvöződnek az indusztriális és vagány elemek. Ételeink alapanyagai mind őstermelők által előállított kifogástalan minőséget képviselnek. Nagy büszkeségünk a kizárólagos beszállítású prémium szürke marha, melyből számos fogásunk megtalálható ételkínálatunkban.

A teljes ház 250 m², befogadóképessége állófogadás esetén 100 fő, ültetett fogadás esetén 75 fő.  A helyszínen beépített party hangtechnika és alap fénytechnika, 2db cordless mikrofon, WIFI hozzáférés, légkondicionált helyiség, dj pult, lounge szekció, látványkonyha, 14 fős főzősziget. Asztalokba épített monitorok használata étel/italrendelésre, kvízestekre vagy prezentációk során.

A gépek akár egymás között is tudnak kommunikálni. Éttermünk kiváló helyszíne lehet céges vagy magán rendezvényeknek. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Mosdók száma: 3 férfi és 3 női.

PARKOLÁS:

Az épülethez közel: Corvin áruház mélygarázsában 250Ft/óra. Vagy a környező utcákban 175Ft/óra illetve 18:00 után ingyenes.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

M3 metró Corvin megálló, 9-es busz, 4-6-os villamos.

Contact: contact@eventcompany.hu, +3630 4722176

Elhelyezkedés a térképen

Corvin sétány 3, 1082 Budapest, Magyarország