Szolgáltatók

Hozntrogers Party Zenekar

2-4
3-2
7-1
1-1-1
4-2
hozntrogers-party-zenekar-eskuvok-bal-rendezveny-724×1024-1

Bemutatkozás:

Zenekarunk a legjobb választás, ha azt szeretnétek, hogy az esküvőtök, a rendezvényetek egy életre szóló, felejthetetlen élmény maradjon!

Együttesünket 6 lelkes és mindenre elszánt zenész alkotja (dob, zongora, gitár, szaxofon/fuvola, basszusgitár-ének, énekesnő), így garantáltan élőben adjuk elő műsorunkat.

A zenekar tiszteletdíja tartalmaz minden költséget: a hangszereket és szállításukat, a hangosító szettet és annak szállítását, a szünetekben CD-ről való zeneszolgáltatás, előzetes helyszínbejárást és (vagy) a helyszínnel való technikai egyeztetést, előzetes megbeszélésnek megfelelően az időben történő beszerelést és a buli végén a kiszerelést, illetve a zenekar teljes útiköltségét.

A zenekarnak egy kb. 20 m2-es területre és áramra lenne csak szüksége (ez rugalmas, meg tudjuk beszélni, eddig mindenhol elfértünk), a többi felszerelést mi visszük.

Esküvők esetében – amikor hajnalig zenélünk – kérünk egy 6 fős asztalt, és egyszeri meleg étkezést, alkoholmentes italokat.

A tapasztalatok alapján vacsora után, 21 és 03 óra között lehet a műsort számolni, ez 5*55 perc tiszta játékidőt jelent, amelyet 60-90 perces blokkokban állítunk össze, melyek között pár perc szünetet tartunk. Természetesen alkalmazkodunk a közönség igényeihez, így előfordulhat, hogy 2 órán keresztül megállás nélkül zenélünk, ha a közönség és a hangulat úgy kívánja. Ez nagyjából a szünetekkel együtt 6-7 óra programnak felel meg. A szünetekben van lehetőség a vőfélyi beszédekre, diavetítésre, játékokra stb., illetve ezek hiányában “konzervzene”. Persze a menetrend szerint igazítjuk a műsort is, ezt a személyes találkozón meg tudjuk beszélni. A vállalt műsoridő akkor kezdődik, amikor a zenekar játszani kezd, és max. hajnali 3 óráig tart, de hosszabbítás ezt követően is lehetséges. A hosszabbítás ára óránként 30.000 Ft.

Egyéb rendezvény esetében: külön megbeszélés tárgyát képezi a nettó játékidő a programnak megfelelően.

Repertoárunk széleskörű, a 60-as 70-es évek slágerei mellett a legismertebb pop, rock, funky és napjaink dallamai is felcsendülnek, melyből néhányat a honlapunkon hallgathattok meg az alábbi linkre kattintva:

http://www.hozntrogers.hu//modules/mod_jlplayer/standalone.php

Itt megtekinthetitek bemutatkozó videónkat is: https://www.youtube.com/watch?v=E_An96ahQUk&feature=share

Repertoárunkból ízelítő ezen a linken található: http://www.hozntrogers.hu/bemutatkozas-repertoar.

Zenekarunk fő profilja a minőségi élőzene, de igény esetén rövid mulatós blokkot is be tudunk iktatni műsorunkba a menyasszonytánc alatt vagy egyéb rendezvényeken is, amennyiben igény van rá.

Egyeztetés után 60.000,- Ft előleggel tudjátok véglegesíteni a foglalást, a fennmaradó összeg kifizetésére pedig az esemény napján, a műsort követően kerülne sor, készpénzben.

Van lehetőség arra, hogy zenekari próba alkalmával élőben meghallgathatjátok, hogy hogyan szólunk, milyen az összkép/hang ilyenkor van arra személyesen is lehetőség, hogy az elképzelésekről beszéljünk – természetesen erre nem csak esküvő esetében van lehetőség.

Elérhetőségeink:

https://www.facebook.com/hozntrogers.hu

info@hozntrogers.hu

06-70/317-9461 (Linda)

06-70/201-6997 (Gábor)

Bármilyen egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésetekre!

 

Elhelyezkedés a térképen

Budapest, Magyarország

Bemutatkozó videó