Helyszínek

Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

MG_5573
MG_5560
MG_5618
MG_5566
MG_5584
 • ID No

  19461
 • Helyszín típusa

  RendezvényközpontSzabadtéri helyszín
 • Max. Létszám

  2000
 • Rendezvényterem

  1
 • Catering biztosítása

  Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel
 • Helyszín felszereltsége

  WifiLégkondicionálóAkadálymentes helyiségek
 • Saját parkolóhelyek

  120
 • Parkolási lehetőség a közelben

  500 db

Bemutatkozás:

Bemutatkozás, előnyök

A MOM Sportközpont, közel 13.000 m2en helyezkedik el a XII. kerület szívében, az üzleti negyed szomszédságában. Közvetlenül a MOM Park, a MOM Kultúrház, a Budapesti Kongresszusi Központ, a Larus Rendezvényközpont, a Hotel Novotel Budapest City valamint a Gesztenyés Kert szomszédságában. A létesítmény elhelyezkedése és kialakítása széles tárházat nyit a befogadható rendezvénytípusok felé. A Sportközpont éppúgy alkalmas a céges rendezvények lebonyolítására, mint sportesemények befogadására vagy kültéri családi nap megszervezésére.

Szállás

A Novotel Budapest City 319 új Novation szobával rendelkezik és ezen felül 3200 további Accor Hospitality szobát biztosít a környező Sofitel, Mercure, Novotel és Ibis szállodákban. Cím:1123 Bp. Jagelló út 1-3.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Öltözőink egy időben 400 fő befogadására alkalmasak. Ruhatárunk 1800 férőhelyes. A csarnokban található egy hangszigetelt közvetítő fülke. A balett terem egyik oldala tükörborítású. A csarnokban a mozgatható mobillelátón 1475 fő tud egyszerre helyet foglalni. Az egész épület akadálymentesített. A létesítmény Wifi hálózattal ellátott.

Megközelíthetőség

Központi fekvésének köszönhetően villamossal, busszal és autóval egyaránt könnyedén megközelíthető. Gépkocsival: BAH csomóponttól, Alkotás útról, Jagelló útról és Csörsz utcáról Villamossal: Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) induló 61-es villamos, Csörsz utcai megálló Autóbusszal: Ferenciek teréről induló 112-es vagy 8-as autóbusz, BAH csomóponti megálló

Catering

 Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel

Elhelyezkedés a térképen

Csörsz utca , 1124 Budapest, Magyarország