Szolgáltatók

Élményprogramok – Csapatépítés – Ethnosound

44104197_10155494779226292_1391300401512316928_n
158328
ethno-stefania-2019_dsc6000_resize
IMG_0752-1024×683-1
P1150907-1024×680-1
ethnosound-sport-szulinap-2016-04_22_resize

Bemutatkozás:

Dobja fel rendezvényét egy közösségépítő interaktív zenés programmal, ami garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Immár 15 éves tapasztalattal és hatalmas hangszerparkkal felkészültünk több száz vagy akár több ezer fős rendezvényekre is. Foglalkozásaink önmagukban is élménydús és hatékony közösségépítő, csapatszellemet erősítő elfoglaltságot kínálnak, de csatolt programelemként is működnek más eseményekhez kapcsolódóan.
Csapatépítő tréningekhez, konferenciák és sajtótájékoztatók kiegészítő programelemeként, partnertalálkozókhoz. Családi napok kitelepült eseményeként, esküvőkre, flashmobokhoz. Ünnepekre (évnyitók, évzárók, karácsony, stb.) vagy zenés rendezvények, vacsorák alkalmaira ajánljuk. Továbbá rendszeres munkahelyi foglalkozások épülhetnek rájuk, zeneszoba programjaivá válhatnak.
Programjaink (részletes leírás a honlapunkon):
 • Élménydobolás: interaktív dobshow – a közös zenélés autentikus ütőhangszerekkel;
 • Cajon építés: perui ütőhangszer készítés – együtt zenélés – ajándék hangszer;
 • Karton cajon-puzzle: perui ütőhangszer összeállítása – dekorálás – közös kép összeállítása – együtt zenélés – ajándék hangszer;
 • Boomwhackers: élő xilofon – közös zenélés hangolt csövekkel akár több ezer fővel
 • Csengettyű koncert: rendhagyó és interaktív zenés közösségi élmény;
 • Örömének – A közös éneklés ereje: A zene benned van – keressük meg a saját és közös hangunkat – rezegjünk együtt és tapasztaljuk meg az egységet;
 • Hangszersimogató: egzotikus hangszerek testközelből;
 • Hangutazás – Hangterápia – Hangfürdő: teljes ellazulás tibeti hangtálak, gongok, hangágy segítségével.

Foglalkozásaink tetszés és igény szerint variálhatóak, összevonhatóak. Minden felkéréshez kreatívan közelítünk és egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk.

Extrák:
 • Csapatépítés a társadalmi felelősségvállalás jegyében – A csapatépítésen túlmutatóan a társadalmi felelősségvállalás jegyében felajánlhatóak programjaink és azok alkalmával használt hangszerek (iskoláknak, óvodáknak, gyermekotthonoknak, civil szervezeteknek, stb.) Szervezhetünk közös zenélést illetve közös hangszerkészítést, hátrányos helyzetű gyermekekkel vagy gyermekotthonokkal. Így egy csodás közös élményen, alkotáson és a zenélésen túl, a gyerekek megkaphatják ajándékba a hangszereket. Ezen a programon keresztül egy olyan felejthetetlen élményben lehet részük melyet lehet, hogy másképp nem tapasztalhatnának meg.
 • Exkluzív helyszínt is tudunk biztosítani.
 • Logózott céges ajándék hangszerek: Kérjen ajánlatot e-mailben.

Elhelyezkedés a térképen

Magyarország