Szolgáltatók

Dreamparty

Reklam-boritokep-1024×390-1
  • ID No

    19190

Bemutatkozás:

Kedves Mindenki!

Szertartásvezetőként, ceremóniamesterként, rendezvényszervezőként komplexen átlátom/átfogom az esküvő teljes napját.

Ceremóniamester – nő új köntösben, elegánsan, csipetnyi humorral fűszerezve. Ha elegáns, meghitt pillanatokra, profi szervezésre, emlékezetes
játékokra vágytok a teljesség igényével és nem szeretnétek, ha a násznép bizonytalanul lézengene, hanem folyamatosan tájékoztatva lenne az esküvőtök napján,keressetek fel bátran.

Szertartásvezetőként: Közösen megtalálhatjuk azt a szertartást, azt a hangulatot, azt a stílust, ami leginkább kifejez titeket. Mi emelhetné még inkább a szertartást a lélek csúcsára, mint a szertartás szövegeim, melyek egyediek, megismételhetetlenek, önálló szellemi értékek. Menyasszonyaim véleményei közül néhányat kiragadva: “mesés” , “futkározott rajtam a hideg, miközben olvastam” , “rögtön elsírtam magam”
Esküvőszervezőként: Az esküvők világa, legyen az akár: vintage, aqua hangulatú, téli, őszi, klasszikus, modern, provinciális, bohókás, – az egyik legszebb területe az életemnek. Egy esküvő akkor emlékezetes, ha egyedi tud lenni. Az esküvő hangulatát, stílusát inspirálhatja egy korszak, egy film, helyszínek vagy akár egy játszadozó kislány. Hol a határ? A határokat csak a képzeletünk szabhatja meg.
Segítek, hogy ez megtörténhessen.
Hol vállalsz szolgáltatást ?:
  • Országos kitelepülés
Elérhető szolgáltatások:
  • Ceremóniamester
  • Szertartásvezető
Beszélt nyelvek:
  • Magyar

Elhelyezkedés a térképen

Teleki Pál utca 29, 4271 Mikepércs , Magyarország