Szolgáltatók

csocsokiraly.hu

Csocsokiraly_webnyitora1b
kiemelt-csomagajanlatok-rendezvenyre-xxl-csocso-csocso-vagy-darts
kiemelt-csomagajanlatok-rendezvenyre-csocso
kiemelt-csomagajanlatok-rendezvenyre-asztalitenisz-csocso-vagy-darts-box-gep
kiemelt-csomagajanlatok-rendezvenyre-leghoki-csocso
pool-klub-biliardasztal-7
garlando-olympic-silver-csocso-asztal-2

Bemutatkozás:

A CSOCSÓ KIRÁLY

A Csocsó Király mára már márkanévvé vált. Csapatunk több mint húsz éve foglalkozik játékgépekkel. Szeretjük, amit csinálunk.

SZOLGÁLTATÁSOK

Minőségi játékgépek, játékok, többek között csocsó asztal, darts, biliárdasztal, rex asztal, léghoki asztal, bérbeadás, kölcsönzés, üzemeltetés, kihelyezés, rövid illetve hosszútávra. Szállítási és szerviz háttérrel rendelkezünk. Vállaljuk játékgépek, többek között csocsó asztal, darts, biliárd asztal, rex asztal, léghoki asztal javítást, szervizelést, karbantartást és felújítást cégeknek és magánszemélyeknek.

KIKNEK AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

Játékgépeinket, játékainkat vendéglátással foglalkozó étterem, kocsma, büfé, wellness szálló, szálloda, hotel, panzió, játszóház, valamint vállalat, cég, közület, önkormányzat, magánszemély, iskola, kollégium rendezvény ügynökség, rendezvény helyszín számára ajánljuk.

MILYEN ESEMÉNYRE AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

Rövid távú bérlésre, családi nap, karácsonyi rendezvény, csapatépítés, tréning, konferencia, születésnap, esküvő, gyerekprogram, fesztivál. Csocsó, darts, biliárd, léghoki verseny egyszóval kocsmasport versenyre. Hosszútávú bérlésre, üzemeltetésre cégeknek, vállalatoknak és irodába rekreáció, csapatépítés céljából. Vendéglátó egységbe, étterembe, kocsmai játékgépnek. Játszóházakba készségfejlesztő szórakoztatásra, gyerekeknek és felnőtteknek. Wellness szállodába, hotelbe gyerekprogramnak, kocsmasport játékra. Sport klubokba, fitness terembe rekreációs, csapatépítés tevékenységre.

MIÉRT VÁLASSZÁK EZEKET A SZOLGÁLTATÁSOKAT?

Mert így vendégeiket közös élményekkel ajándékozzák meg és rendezvényük még színesebb, vonzóbb, vidámabb, szórakoztatóbb lesz. A tartós bérlet és az üzemeltetés a vendéglátásban szerepet játszhat a vendégek megtartásában és a fogyasztás növelésében. A tartós bérletet különösen ajánljuk vállalatoknak, cégeknek, ahol a gyors aktív kikapcsolódás és a rekreáció is fontos. A játék élvezete mellett csapat és közösség építő szerepe is kiemelkedő.

MIÉRT MINKET VÁLASSZANAK?

Tiszta, jó állapotú karbantartott minőségi játékgépekkel, játékokkal dolgozunk. Az egyik legnagyobb választékot nálunk találja és egy helyről rendelhet mindent. Szolgáltatásainkban pontosak gyorsak és precízek vagyunk.

ÁRAINK

Vannak csomagajánlataink, de ajánlataink egyedi kalkuláció alapján készülnek, ami függ a gépek fajtájától, számától, a szállítás helyszínétől, valamint a kihelyezés időtartamától.

SZÁLLÍTÁS

A játékgépeket és játékokat a szolgáltatás helyszínére szállítjuk és telepítjük, de igény esetén raktárunkban is átvehetők.

Elhelyezkedés a térképen

Csalogány utca 25, 2011 Budakalász, Magyarország

Bemutatkozó videó