Szolgáltatók

Albadrone

flag_v3
Phantom_4_Pro_Obsidian-5_x700_2
Phantom-4-Pro-Obsidian-Aircraft-6-1024×857-1
st1-1024×552-1
DJI_0039-1024×576-1
Plakat-3-oldal001
  • ID No

    18965

Bemutatkozás:

Az ALBADRONE légi-fotókat és légi videókat készít az Ön számára, továbbá egyéb minőségi drón szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Modern, nagy hatótávolságú (akár 4-5 km) eszközökkel, képzett pilótákkal, versenyképes, korrekt árakkal és rugalmas szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Legyen szó magánszemélyről, cégről, közösségről, állami intézményekről, vagy épp médiáról, sok-sok területen számíthat ránk.

Rendezvény, esküvő? A repülő kamerának ott a helye! Tornyok, magas tetők állapotfelmérése? Bízza ránk! Promóciós, bemutató és reklám anyagok? A légifelvételek nem maradhatnak ki! Motion lapse, 360 fokos panoráma felvételt készíttetne? Ne keressen tovább, hívjon minket! Eladó ingatlana van? A légifelvételek erősítik a hirdetését! Még bővebb információkért kérjük látogasson el honlapunkra.

A légi felvételek csodálatos perspektívából tudnak megmutatni egy eseményt, vagy épp helyszínt, embereket.

Vállaljuk elkészült felvételeinek videó és hang utómunkálatait is. Ha szeretne egy jó bemutató anyagot, de nincs jó ötlete, akkor is számíthat ránk, hisz kreatív tervezésben is támogatást tudunk nyújtani Önnek. Szükség szerint kiegészítő földfelszíni felvételek készítését is vállaljuk.

Székhelyünk Székesfehérváron található, de Magyarország teljes területén – sőt, azon túl is – örömmel állunk rendelkezésére.

Elérhető szolgáltatások:
  • Drón felvétel

Elhelyezkedés a térképen

Hungary

Bemutatkozó videó