Közel 20 éve foglalkozunk rendezvényszervezéssel. Az évek alatt sokszor megtapasztaltuk, hogy mennyi időt és energiát fel tud emészteni egy adott rendezvényhez megtalálni a megfelelő programot, újdonságot, különleges helyszínt.
Többször felmerült bennünk, hogy milyen jó lenne egy olyan weboldal, ahol mindent egy helyen meg lehet találni és nem kell órákig keresgélni a hagyományos kereső alkalmazásokban, sokszor eredménytelenül.

Ezért hívtuk életre a Rendezvényportált – a rendezvénypiaci szolgáltatók hirdetési oldalát.


Miért töltenél el órákat, sokszor eredménytelenül a hagyományos kereső alkalmazások használatával – amikor keresni hatékonyan is lehet ?!

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, néhány kattintással mindenki megtalálhatja, amit éppen keres. A hirdetések szűrhetők kategóriánként és a keresési találatok a különböző szűrési feltételek bejelölésével tovább szűkíthetők.


Miért hirdess nálunk ?

☑ A Rendezvényportál az egyetlen kategorizált, a hazai rendezvénypiaci szolgáltatókat összefogó hirdetési oldal. Az itt elhelyezett hirdetéssel biztosan a célközönségét éri el minden hirdető.

☑ Modern megjelenésű, a kor technikai elvárásainak megfelelő, optimalizált működésű portál. PC-n, táblagépen és okostelefonon is használható.

☑ Vállalkozásodat saját profil oldalon jelenítjük meg, ahová tetszés szerint tölthetsz fel képeket, információkat.

☑ Saját adminisztrációs felületet biztosítunk, ahová belépve bármikor szabadon szerkesztheted hirdetéseidet. Megtekintheted a beérkező érdeklődéseket, ajánlatkéréseket. A beérkező megkeresésekről automatikus e-mail értesítést kapsz.

☑ Vállalkozásodat térképen is megjelenítjük.

☑ Az érdeklődések, megkeresések közvetlenül hozzád futnak be, az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel, nincsenek rejtett költségek.

☑ Ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő kérdés esetén a rendelkezésedre áll munkaidőben, elérhetőségeinken.

Hirdesd szolgáltatásodat nálunk ! Próbáld ki most ingyenesen !

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Írja be felhasználónevét, vagy e-mail címét, utána kapni fog egy linket az új jelszó beállításához.