Hirdetési Árak

Hirdess a Rendezvényportálon !

Havonta több ezer látogató keres nálunk rendezvényhelyszínt, kelléket és szolgáltatásokat esküvőhöz, üzleti eseményekhez, vagy privát rendezvényekhez. Hirdess nálunk és érj el minél több érdeklődőt!

Csomagajánlatunk tartalma:

– Garantáljuk, hogy hirdetésed 30 / 180 / 365 napig jelen lesz a rendszerünkben.
– A legújabb hirdetések megjelennek a főoldalon az új hirdetők között.
– Hirdetésed 7 napig “Új” címkével szerepel a listázásokban
– A Rendezvényportál egyre népszerűbb közösségi média oldalain létrehozunk egy egyedi Facebook, Instagram és Pinterest posztot, amit Te magad is megoszthatsz a profiljaidon.
– Saját felhasználói fiókodba belépve hirdetésedet bármikor szerkesztheted, módosíthatod.

Miért érdemes a Rendezvényportálon hirdetned?

Célcsoport: A Rendezvényportált havonta több ezer látogató keresi  fel, akik kifejezetten rendezvények és esküvők szervezése iránt érdeklődnek. Ez azt jelenti, hogy hirdetésed pontosan azokhoz az emberekhez jut el, akik érdeklődést mutatnak ajánlataid iránt.

☑ Költséghatékonyság: Az oldalon elhelyezett hirdetéseid széles körben érik el a célcsoportodat, és magasabb konverziós arányokat érsz el, mintha a Google és a Meta rendszerében havonta több százezer forintért próbálnál új érdeklődőt találni. A Rendezvényportál éves díjáért releváns látogatókat kapsz.

Közvetlen kapcsolat, jutalék nélkül: A hirdetésekre kattintó látogatók közvetlenül felvehetik a kapcsolatot a hirdetővel, így az üzleti folyamatok gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatóak. Az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel, nincsenek rejtett költségek.

Látogatószám: Folyamatos hirdetésekkel és marketingtevékenységgel gondoskodunk arról, hogy a Rendezvényportál minél több látogatót vonzzon. 

☑ Médiaajánlatok: Különböző médiaajánlatok állnak rendelkezésedre, amelyekkel tovább növelheted hirdetésed népszerűségét.

Dinamikus fejlődés: A Rendezvényportál csapata rendezvényszervezőkből és marketing szakemberekből áll. Hiszünk abban, hogy a rendezvényportál.hu hamarosan Magyarország leglátogatottabb rendezvényplatformjává válik.

☑ Hirdetési támogatás: Amennyiben kérdésed van hirdetéseddel kapcsolatban, vagy technikai segítséget kérnél, csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésedre a +36 20 508 2903-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat(kukac)rendezvenyportal.hu email címen.

 

Árak

Hirdetési árak és csomagok

(Bruttó árak )

Havi Előfizetési csomag

13 900 Ft /
(13 900 Ft+0% áfa/hó)

  • Feladható hírdetés: 1 db
  • Láthatóság: 30 nap
  • Megjelenéskor 1db Facebook poszt
  • Megjelenéskor 1db Instagram poszt
  • Megjelenéskor 1db Pinterest poszt

Féléves Előfizetési csomag

11 900 Ft /
(71 400 Ft+0% áfa/ 6hó)

  • Feladható hírdetés: 1 db
  • Láthatóság: 180 nap
  • Megjelenéskor 1db Facebook poszt
  • Megjelenéskor 1db Instagram poszt
  • Megjelenéskor 1db Pinterest poszt

Növekedjünk együtt !

Színesítsd a Rendezvényportál hirdetői közösségét, és érj el minél több megkeresést.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy minőségi hirdetőkkel növeljük oldalunk színvonalát, közösségi média jelenlétünkkel, és folyamatos Google, Facebook és Instagram hirdetéseinkkel gondoskodunk arról, hogy egyre többen használják a Rendezvényportál keresőjét rendezvényeik megszervezéséhez.

Maradt még kérdésed ?

Csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésedre a +36 20 508 2903-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat(kukac)rendezvenyportal.hu email címen.