Rólunk

Rólunk

Közel 20 éve foglalkozunk rendezvényszervezéssel. Az évek alatt sokszor megtapasztaltuk, hogy mennyi időt és energiát fel tud emészteni egy adott rendezvényhez megtalálni a megfelelő programot, egyedi helyszínt és azokat a különleges elemeket, amelyek valóban emlékezetessé tesznek egy eseményt. 

Megálmodtunk egy olyan online platformot, ahol a rendezvényszervezéshez szükséges összes információ és szolgáltatás egy helyen megtalálható. Így a rendezvényszervezőknek és az érdeklődőknek nem kell órákat eltölteniük a hagyományos kereső alkalmazásokkal való, sokszor eredménytelen keresgéléssel. Ezért létrehoztuk a Rendezvényportált, egy adatbázist, amely segít összekötni a rendezvényhelyszín tulajdonosokat, és rendezvénypiaci szolgáltatókat az érdeklődőkkel.

Célunk, hogy a Rendezvényportál segítségével egyszerűbbé, hatékonyabbá és örömtelibbé tegyük a rendezvény és esküvő szervezést mindenki számára.

Hogyan ?

Hogyan működik ?

Miért vesztegelnéd az értékes idődet eredménytelen kereséssel hagyományos keresőkben, amikor a Rendezvényportálon mindössze néhány kattintással megtalálhatod a megfelelő szolgáltatókat?

A rendezvényportált úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, néhány kattintással mindenki megtalálhatja a keresési feltételeinek megfelelő helyszínt, vagy szolgáltatókat. 

Gondoskodunk arról is, hogy a rendezvényportálon valóban mindent megtalálj, ami egy rendezvényhez kell! 

Bízunk abban, hogy egyre növekvő számú hirdetőink között, megtalálod azt az exkluzív szolgáltatót, vagy azt az egyedi helyszínt amire szükséged van, és rábukkansz azokra a kiegészítőkre, amelyek még sikeresebbé varázsolják a rendezvényedet.

 
Hirdetés

Hirdetés elhelyezés

Az oldalon való hirdetési lehetőség regisztráció után válik elérhetővé. Első lépésként kiválaszthatod, hogy milyen típusú hirdetést szeretnél elhelyezni: helyszínt, vagy szolgáltatást. Amennyiben a szolgáltatói lehetőséget választod, további kategóriák közül kell választanod a tevékenységed alapján.

Miután kiválasztottad a megfelelő típust, következik az adatlap kitöltése, ahol lényeges információkat kell megadnod vállalkozásodról. Az általad megadott adatok alapján fog megjelenni az oldalon a hirdetésed. Az adatlap kitöltése után választhatod ki a számodra legmegfelelőbb előfizetési csomagot.

Mi kell ?

Mi kell egy jó hirdetéshez ?

Minőségi fotók és videók: A minőségi képek és videók kulcsfontosságúak a helyszíned, vagy szolgáltatásod, esetleg önmagad bemutatásában. Korábbi eseményeidről készült fényképek és videók megmutatják a vendégeknek, mire számíthatnak, ha téged választanak, így sokkal vonzóbbá teszik az ajánlatodat.

Bemutatkozó szöveg: A hirdetéshez csatolt bemutatkozó szövegnek, informatívnak kell lennie, óvakodj azonban az unalmas és egyhangú szövegezéstől. A bemutatkozás szóljon arról az élményről, amit a megrendelő megkap ha téged választ. Szólítsd meg az érdeklődőt, ragadd meg a figyelmét frappáns megfogalmazással, személyes hangvétellel.

 

Jól strukturált információk: Az információknak jól strukturáltnak kell lenniük, hogy könnyen áttekinthetőek legyenek a látogatók számára. Előnyt jelent, ha minél több információt megadsz a szolgáltatásoddal kapcsolatban.

 

Megfelelő cím és kulcsszavak: A hirdetésnek megfelelő címet kell kapnia, helyszínek esetén ez általában az adott helyszín neve, szolgáltatások esetén pedig a vállalkozás elnevezése. A hirdetésben használt kulcsszavaknak pedig relevánsaknak kell lenniük az adott helyszín, vagy szolgáltatás tevékenységéhez, hogy könnyen megtalálható legyen a keresőben.

 

Nincs semmi gond, ha nem lett elsőre tökéletes!

A hirdetésed szövegén bármikor változtathatsz az előfizetési időszak alatt és képeidet is van lehetőség utólag kiegészíteni, vagy cserélni.

Itt megnézheted aktuális árainkat:

Miért érdemes nálunk hirdetned?


Célcsoport: A Rendezvényportált havonta több ezer látogató keresi  fel, akik kifejezetten rendezvények és esküvők szervezése iránt érdeklődnek. Ez azt jelenti, hogy hirdetésed pontosan azokhoz az emberekhez jut el, akik érdeklődést mutatnak ajánlataid iránt.


☑ Költséghatékonyság: Az oldalon elhelyezett hirdetéseid széles körben érik el a célcsoportodat, és magasabb konverziós arányokat érsz el, mintha a Google és a Meta rendszerében havonta több százezer forintért próbálnál új érdeklődőt találni. A Rendezvényportál éves díjáért releváns látogatókat kapsz.


Közvetlen kapcsolat, jutalék nélkül: A hirdetésekre kattintó látogatók közvetlenül felvehetik a kapcsolatot a hirdetővel, így az üzleti folyamatok gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatóak. Az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel, nincsenek rejtett költségek.


Látogatószám: Folyamatos hirdetésekkel és marketingtevékenységgel gondoskodunk arról, hogy a Rendezvényportál minél több látogatót vonzzon. 

☑ Médiaajánlatok: Különböző médiaajánlatok állnak rendelkezésedre, amelyekkel tovább növelheted hirdetésed népszerűségét.

Dinamikus fejlődés: A Rendezvényportál csapata rendezvényszervezőkből és marketing szakemberekből áll. Hiszünk abban, hogy a rendezvényportál.hu hamarosan Magyarország leglátogatottabb rendezvényplatformjává válik.

☑ Hirdetési támogatás:

Amennyiben kérdésed van hirdetéseddel kapcsolatban, vagy technikai segítséget kérnél, csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésedre a +36 20 508 2903-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat(kukac)rendezvenyportal.hu email címen.

 

.... és a legjobbat a végére hagytuk

INGYENES próba lehetőséget biztosítunk minden érdeklődőnek,aki ki szeretné próbálni, hogy mutatna hirdetése az oldalon.

Kötöttségek nélkül